Cykeljagt.dk

Peter bangs vej 110
2000 Frederiksberg
Telefon +45 38 79 15 44

CVR.NUMMER :25395786

Cykeljagt.dk

Jagtvej 25
2000 Frederiksberg
Telefon +45 35 83 24 46

Alt hvad der er købt i butikken, giver pengene ikke retur, man får et tilgode bevis til butikken

Du kan også overføre penge til os:Bank Nordea Konto nr 2117-5364448432

PERSONDATAPOLITIK:

Vi er en selvstændig online butik, der ikke giver dine oplysninger videre til tredjemand. Du kan jf. personaledataloven få fuld indsigt i dine oplysninger. Vi registrerer ikke oplysninger vha cookies eller logfiler. Oplysninger i forbindelse med dit køb opbevarer vi i 5 år for at sikre korrekt behandling ved eventuelle garantisager herefter slettes de. Alle ansatte der har med ordrehåndteringen at gør, har tilgang til disse oplysninger.

Som registreret hos Cykeljagt.dk.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Cykeljagt.dk via e-mail: info@cykeljagt.dk

BESTILLING:

Ordrebekræftelse

Straks efter du har købt en vare online, modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder blandt andet ordrenummer, navn og adresse på betaleren, betalingsmetode samt en oversigt over de bestilte varer.

BETALING:

Alle vores priser er inklusive 25% moms. og betaling sker i Danske kroner (DKK).

Du kan betale med Dankort/VISA-dankort. Hvis du betaler med Dankort eller kreditkort, skal du blot indtaste dit kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre ved bestillingen af varen. Det er gratis at benytte betalingskort, da vi betaler alle gebyrer. Beløbet på din bestilling trækkes ikke fra din konto, før varen er afsendt fra vores lager.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Cykeljagt.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Cykeljagt.dk . Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Læs mere om sikkerhed og dine rettigheder, når du handler på Internettet:

www.e-maerket.dk

www.forbrugersikkerhed.dk

www.forbrugerstyrelsen.dk

www.forbrug.dk

LEVERING:

Er bestillingen foretaget i en weekend eller på en helligdag, sendes varene inden 2-7 dage. Hvis vi mod forventning i dit tilfælde ikke kan levere de bestilte varer, vil du blive kontaktet indenfor 3 hverdage.

REKLAMATIONSRET:

Du har som udgangspunkt 2 års reklamationsret efter købelovens regler regnet fra varens modtagelse. Hærværk, misbrug eller lignende er ikke omfattet af reklamationsretten. Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Cykeljagt.dk i rimelig tid. Hvis der reklameres inden 2 måneder efter at fejlen er opdaget eller burde være opdaget, anses det altid for i rimelig tid. Du skal oplyse om produktets fejl/mangler.

Indleveres produktet hos Cykeljagt.dk skal emailkvittering samt evt. reklamationsbevis medbringes. Indsendes produktet til Cykeljagt.dk skal ordrenummer oplyses. Produktet skal være forsvarligt emballeret. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder. Defekte produkter kan indsendes eller indleveres til:

Cykeljagt.dk
Peter bangs vej 110
2000 Frederiksberg
Telefon +45 38791544

FORTRYDELSESRET:

DU HAR 14 DAGES FORTYDELSESRET PÅ ALLE VARER, DU KØBER ONLINE (DOG IKKE DIGITALE VARER DER DOWNLOADES, HER BORTFALDER FORTRYDELSERETTEN, NÅR MAN MODTAGER SIT PASSWORD), GÆLDENDE FRA DEN DAG MAN MODTAGER VAREN.

Fortrydelsesretten er betinget af, at varen returneres i væsentlig samme stand og mængde. Kvittering bør altid medfølge. Du har også ret til at fortryde dit køb ved ikke at modtage varen.

Retur adressen er:

Cykeljagt.dk
Peter bangs vej 110
2000 Frederiksberg
Telefon +45 38791544

Du dækker selv omkostningerne til returforsendelse.

Købesummen vil blive refunderet på bank konto, når vi har modtaget og kontrolleret varen, dog senest 30 dage efter modtagelse jf. forbrugeraftalelovens §12c.

E-MARKEDSFØRING:

Cykeljagt.dk sender ikke uopfordret reklame til dig. Du vil således kun modtage e-mails der har med dit køb at gøre, såsom ordrebekræftelse, kvittering eller hvis du henvender dig til os med evt. forspørgseler .

AFTALEINDGÅELSE:

Din(e) ordrer kan til enhver tid kaldes frem elektronisk via “Ordre status” ved hjælp af dit ordrenummer og ordrekode.

Forbrugeraftale-loven

Din ordreafgivelse og dit køb via Cykeljagt.dk er på dansk og samtidigt underlagt almindelig dansk lovgivning, herunder lovbekendtgørelse nr. 886 om visse forbrugeraftaler (dørsalg m.v., fjernsalg og løbende tjenesteydelser) af 23. december 1987 som ændret ved lov nr. 262 af 6. juni 1993 og lov nr. 1098 af 21. december 1994 – i daglig tale dørsalgsloven.

Forbehold

Vi tager forbehold for TRYKFEJL, PRISFEJL, MOMS- og AFGIFTSÆNDRINGER samt LEVERINGSSVIGT. Aftaler om køb af varer fra Cykeljagt.dk Aanses for endeligt indgået, når en medarbejder har behandlet ordren. Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves.