Hvor lang er leveringstiden?
Den normale leveringstid er 1 til 7 dage, hvis cyklen er på vores eget lager. Hvis den er hos en af vores grossister, kan der gå ca. 2 dage ekstra. Kunden bliver informeret pr. e-mail eller telefon hvornår cyklen bliver sendt. Ved tilfælde hvor cyklen ikke er på lager hos vores grossist og leveringstiden derfor bliver længere, kan bestillingen altid afbestilles af kunden.

Skal jeg være hjemme på leveringsdagen?
Hvis der ikke er nogen hjemme til at tage imod cyklen ved leveringen, som sker på hverdage mellem kl. 8.00-18.00, anbefaler vi, at du giver besked om hvor cyklen evt. kan stilles. Det anbefales at du opgiver dit telefonnummer, så vi og fragtmanden hurtigt kan komme i kontakt med dig ang. leveringen.

Hvad koster fragten?
Det koster 249 kr. pr. cykel i fragt at få sendt en cykel i hele Danmark. Cyklen bliver sendt med Danskefragtmænd. I Storkøbenhavn er det enten vores egen bil eller med 3X34. Leveringstiden er ca. 1-7 dage. Elcykler og budcykler/trehjul voksencykler koster 449 kr. i fragt, ring i butikken for mere info. Vi kan sende udstyr monteret på cykel efter aftale f.eks lås, kurv,skærme,barnestole osv. ved køb af cykel.

Vi sender kun cykler til adresser i Danmark.

tilbehøre og andre små pakker koster 70kr i fragtomkostninger .

Det koster 249 kr.pr. Cykel i fragtomkostninger.

Afhentning
Kan jeg selv afhente cyklen i butikken

Det er muligt at afhente cyklen i butikken på FREDRERIKSBERG og NØRREBRO og spar fragt omkostninger . Når cyklen er klar til afhentning, vil du modtage en opringning eller en e-mail for nærmere aftale om afhentingstidspunktet. Det er muligt at afhente alle dage mellem10.00 og 17.30 og lørdag 10.00 og 14.00

Peterbangsvej 110

2000 Frederiksberg Tlf: 38791544

Jagtvej 25

2200 KBH N Tlf: 35832446

90% samlet ved levering

Cyklerne bliver samlet og klargjort 90%på vores eget værksted af dygtige cykelmekanikere. Cykler der skal sendes er pakket yderst forsvarligt ind, hvilket gør at vi har meget få transportskader.